Myyntikohteet » Liiketoimintajärjestelyn vuoksi myydään kiinteistö, KAJAANI, 08.10.2020 » Suojeltu kerrostalo Kajaanin keskustassa

Suojeltu kerrostalo Kajaanin keskustassa


Hinta nyt 0 €

Minimikorotus 5 000 €

Avoin tarjousvaihe

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 121577

Katsottu 2611 kertaa

Myydään Kajaanin keskustassa sijaitsevan, asemakaavassa suojellun, kerrostalon.

Rakennus on asemakaavassa suojeltu merkinnällä sr-20: "Historiallisesti, rakennushistoriallisesti ja kaupunkikuvan säilymisen kannalta arvokas rakennus, jota ei saa purkaa. Rakennuksessa suoritettavien korjaus- ja muutostöiden sekä käyttötarkoituksen muutosten tulee olla sellaisia, että kohteen luonne säilyy."

Osoite: Kauppakatu 27, 87100 Kajaani
Valmistusvuosi: 1950
Rakennuksen kaikkien tilojen huoneistoala: noin 1600 m²

Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tehdyn tarjouksen!

 

Liitteet

 Julkisivu
 Leikkaus A-A
 Pohjapiirros 1 kerros
 Pohjapiirros 2 kerros
 Pohjapiirros 3 kerros
 Pohjapiirros 4 kerros
 Pohjapiirros ullakko
 Pohjapiirros kellarikerros

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai timo.karjala@tlkoy.fi

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 121577 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »