Myyntikohteet » Ylöjärven kaupunki - JULKISEN SEKTORIN HUUTOKAUPPA, 18.10.2023 » 1. Myydään käytetyt Traktorin renkaat 3 kappaletta 580/65B30 NOKIAN TRI 161B nastoitettu ilman vanteita.

1. Myydään käytetyt Traktorin renkaat 3 kappaletta 580/65B30 NOKIAN TRI 161B nastoitettu ilman vanteita.


Hinta nyt 770 €

Minimikorotus 20 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 4.12.2023 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******7222

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 169050

Katsottu 3730 kertaa

Myydään käytetyt Traktorin renkaat 3 kappaletta 580/65B30 NOKIAN TRI 161B nastoitettu ilman vanteita.

 

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut virka-aikana (7-15:00) Ilkka Joukio, p. 050 304 9517

Huom. Kauppahintaan lisätään arvonlisävero 24%

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Myyntikohteesta tehdään myyntipäätös. Omistusoikeus siirtyy ostajalle päätöksen saatua lainvoiman ja tavara luovutetaan ostajalle, ostajan esitettyä tositteen maksusta. Poistettava kalusto myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kun ne myyntihetkellä ovat eikä niillä ole minkäänlaista takuuta.

 

Myyntiehdot

JULKISEN SEKTORIN ORGANISAATIOT MYYVÄT KÄYTÖSTÄ POISTETTUA TAI TARPEETONTA OMAISUUTTA YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE KULUTTAJILLE

Siten julkisen sektorin verkkohuutokauppaan voivat osallistua kaikki yritykset ja yhteisöt, yksityisasiakkaat tai kotitaloudet. Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa, että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

Myytävä materiaali on sellaisessa teknisessä kunnossa kuin se myyntihetkellä on. Minkäänlaista takuuta ei myyjän toimesta anneta, eikä myyjä vasta materiaalissa ilmenevistä vaurioista jotka johtuvat aiemmasta varastoinnista, käsittelystä, käytöstä, suunnittelu- tms. virheistä, eikä kulumisesta, tehdyistä muutoksista tai korjauksista. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

TIETOSUOJA

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 169050 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.