Myyntikohteet » 5. Helmisen kuolinpesä, VIROLAHTI, 31.07.2020 » 121. Kurkelan rajavartioasema

121. Kurkelan rajavartioasema


Hinta nyt 17 000 €

Minimikorotus 500 €

Kohde voidaan sulkea, kun kuluvan päivän aikana ei ole tehty uutta tarjousta.

Korkein tarjous käyttäjällä *******4000

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 118867

Katsottu 16681 kertaa

Näyttö perjantaina 25.9.2020 klo 12.00. Tervetuloa!

Myydään Kurkelan entinen rajavartioaseman kiinteistö ja sähköliittymä. Kiinteistöllä sijaitsee neljä rakennusta: aseman päärakennus, rivitalo, varastorakennus ja sahakatos. Rakennukset myydään peruskorjattavaksi/purettaviksi ilman myyjän vastuuta virheistä. Vesikiertoinen pellettilämmitys rivitalossa ja päärakennuksessa (kattila rivitalon kellarissa). Pellettinsyöttö ei toimi ja peruslämpö ylläpidetty sähkövastuksella.

1. Kiinteistö
Kiinteistötunnus: 935-429-4-25
Pinta-ala: 0,8207 ha
Osoite: Kurkelantie 240, 49930 Virolahti (Vaalimaa)
Kiinteistövero: 488,77 euroa

2. Päärakennus
Rakennuksen katto vuotaa.
Kerrosala: 140 m2
Valmistusvuosi: 1948

3. Rivitalo, 4 kpl 2h+k+wc
Asunnoissa wc:t, ei suihkua. Saunatilat kellarissa.
Kerrosala: 213 m2
Valmistusvuosi: 1962

4. Varastorakennus
Kerrosala: 102 m2
Valmistusvuosi: 1948

5. Sahakatos

 

Liitteet

 Liitetiedosto #1
 Liitetiedosto #2
 Liitetiedosto #3
 Liitetiedosto #4
 Liitetiedosto #5

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut, Eero Kääntee p. 050 563 1611.

Helmisen kuolinpesä

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 118867 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »