Myyntikohteet » Quality Performance Oy:n konkurssipesä, KUOPIO, 07.05.2023 » Hotelli- ja hoivakiinteistö ja kiinteistökehityskohde Kuopion Kortejoella Kallaveden rannalla 13,3 ha.

Hotelli- ja hoivakiinteistö ja kiinteistökehityskohde Kuopion Kortejoella Kallaveden rannalla 13,3 ha.


Hinta nyt 395 000 €

Minimikorotus 100 €

Tarjouskauppa

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 156930

Katsottu 9621 kertaa

TARJOUSKAUPPA TARKOITTAA:
Tarjouskaupassa myyntikohteelle asetetaan lähtöhinta, ja ostajat antavat tarjouksia ylöspäin. Tarjotut hinnat ovat julkisesti nähtävissä, joten ostaja on koko ajan kartalla ja voi halutessaan korottaa tarjousta. Myyjä päättää, hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen, eikä myyntipakkoa ole.


MYYTÄVÄ KOHDE:
Kuopion Kortejoella, osoiteessa Vehmersalmentie 735 sijaitseva hotelli- ja hoivakiinteistö jonka pinta-ala on 13,3070 ha. Kiinteistötunnus 297-418-7-1. Kiinteistö sijaitsee Kallaveden rannalla, matkaa Kuopion keskustaan on linnuntietä noin 8 kilometriä ja maantietä pitkin noin 32 kilometriä. Alueella on voimassa yleiskaava (Kurkiharju, Ranta-Toivala, Jännevirta)

RAKENNUKSET:
Toiminnallisesti kiinteistön rakennuskanta muodostuu seitsemästä eri rakennuksesta joissa mm. kylpylä/spa, liikuntasali, toimisto-, ravintola-, kokous- ja hotellitilaa. Rakennuksen rungot ovat joko paikalla valettua teräsbetonia tai tiilestä muurattuja, julkisivut ovat rapattuja ja vesikatto enimmäkseen teräspeltiä. Lisäksi puistomaisella tontilla sijaisevat laivalaituri, tenniskenttä, grillikota ja laavu.

LÄMMITYS:
Oma lämpökeskus (pellettilämmitys), koneellinen ilmanvaihto uusimmissa osissa, useita hissejä.

KÄYTTÖ:
Osa kiinteistöstä on vuokrattu hoivakotikäyttöön, sekä osa toimistokäyttöön.

TAVOITEHINTA:
Kohde myydään tarjousperusteisesti, tavoitehinta on 500.000 euroa, mutta myös alemmat tarjoukset huomioidaan.
Konkurssipesä päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.

HINTA-ARVIO:
Kohteesta on Realia Managementin vuonna 2022 laatima markkina-arvio jonka mukaan kiinteistön nykyarvoksi on arvioitu noin 1.600.000 euroa.

LISÄTIEDOT JA ESITTELY:
Lainvoima.com / Atso Rikkilä 0200-16000, 0400310888
[email protected]

 

Liitteet

 Kiinteist-lhestymiskartalla.pdf
 Kiinteistrekisteriote.pdf
 Lainhuutotodistus.pdf
 Maanmittauslaitos---karttatuloste.pdf
 Rasitustodistus.pdf
 Realia-arviokirja-Vehmersalmentie-735-Kuopio.pdf

 

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 156930 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.