Myyntikohteet » Väisäsen kuolinpesä myy kesämökin, RISTIJÄRVI, 07.09.2021 » Hirsinen kesämökki Ristijärvellä

Hirsinen kesämökki Ristijärvellä


Hinta nyt 41 000 €

Minimikorotus 2 000 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******7774

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 134684

Katsottu 6921 kertaa

Myydään Iijärven rannalla sijaitseva hirrestä valmistettu kesämökki ja sauna/talousrakennus.
Mökissä on sähköt ja oma kaivo.
Kiinteistön pinta-ala on 9,03 hehtaaria, josta metsämaata on 8,3 hehtaaria, maatalousmaata 0,5 hehtaaria ja mökkitontti on 2000 m². Metsänhoitoyhdistyksen arvion mukaan metsäpalstan arvo on noin 7000 euroa.

Kiinteistötunnus: 697-401-4-18
Osoite: Tolosenjoentie 40, 88400 Ristijärvi
Huoneisto: Tupak + mh + sauna/talousrakennus
Asuintilojen pinta-ala: 35 m² (mökki)
Muiden tilojen pinta-ala: 54 m² (sauna/talousrakennus)
Kokonaispinta-ala: 89 m²
Rakennusvuosi: 1991

Kiinteistövero: 190,23 € / vuosi
Muita maksuja: Jätehuolto Ekokympin aluemaksu 52 € / vuosi

Lämmitysjärjestelmä: sähkö, takka
Vesijohto: kaivo
Viemäriverkosto: harmaiden vesien maaimeytys
Rakennus- ja pintamateriaalit: hirsi

Tontin omistus: oma
Tontin pinta-ala: 9,031 ha


Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tehdyn tarjouksen!!

 

Liitteet

 697-401-4-18-Kiinteisto-kartalla.pdf
 697-401-4-18-Lainhuutotodistus.pdf
 697-401-4-18-Rasitustodistus.pdf

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai [email protected]

Väisäsen kuolinpesä

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 134684 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »