Myyntikohteet » 3. Omena Terveys Seinäjoki Oy:n konkurssipesä, SEINÄJOKI, 19.02.2021 » 35. Recliner tutkimustuoli LOJER 6801

35. Recliner tutkimustuoli LOJER 6801


Hinta nyt 600 €

Minimikorotus 50 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 9.3.2021 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******4714

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 127330

Katsottu 3162 kertaa

Recliner tutkimustuoli LOJER 6801
Uuden veroinen

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Realisointi Kallio Oy, Jyrki Kallio, puh. 0500-138 704 tai sähköpostilla [email protected]

Myydyn omaisuuden luovutus on torstaina 18.3.2021 klo 8.00-10.00 välisenä aikana, Ideapark Seinäjoki.
Noutajia pyydetään käyttämään suu-nenäsuojusta.

Esittelyvideon linkki: https://youtu.be/zZxO9hGbc1Y
Instagramissa katsottavissa esittelystooreja (kohokohdissa OmenaTerveys SJK) tilillä: @realisointikallio

Huomioi myös myyntierät 1 ja 2.

Esittely torstaina 25.2. klo 16.00-18.00 välisenä aikana, Ideapark Seinäjoki, Suupohjantie 57. Etelä-Pohjanmaan alueen suositusten mukaisesti otamme sisälle max 10 henkilöä kerrallaan sekä pyydämme osallistujia käyttämään suu-nenäsuojusta.

Konkurssipesän pesänhoitaja Takalan Asianajotoimisto Jukka Leppänen Oy, Vapaudentie 28, Seinäjoki.

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 127330 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »