Myyntikohteet » Konkurssipesä myy tontit, LOIMAA/KUUSAMO, 01.02.2021 » 2. Tontti 7747m² Loimaalla

2. Tontti 7747m² Loimaalla


Hinta nyt 2 500 €

Minimikorotus 100 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******5205

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 126435

Katsottu 2005 kertaa

Kunta Loimaa
Kaupunginosa Kaupunginosa 3 kortteli 72
Osoite Teollisuuskatu
Kiinteistötunnus 430-3-72-2
Tontin pinta-ala 7747m²
Asemakaava

Tontti on rakentamaton. Kiinteistö sijaitsee ikkunatehtaan vieressä.

Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä konkurssipesä
anna takuita taikka vakuutuksia kohteen kunnosta.

 

Liitteet

 Kartta-430-3-72-2.pdf
 Kiinteistorekisteriote-430-3-72-2.pdf
 Lainhuutotodistus-430-3-72-2.pdf
 Rasitustodistus--430-3-72-2.pdf

 

Lisätiedot

Konkurssipesä päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.
Konkurssipesä pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.

Lisätietoja:
Domus Yhtiöt Oy:n konkurssihallinto
[email protected] tai puh. 029 0006600
Asianajotoimisto Krogerus Oy, Linnankatu 3 B, 20100 Turku

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 126435 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »