Myyntikohteet » Kalevi J. Pelkonen Tmi:n konkurssipesä myy kiinteistöt, VIHANTI, 19.11.2020 » 01. Teollisuushalli Vihannissa, Mäyräntie 11

01. Teollisuushalli Vihannissa, Mäyräntie 11


Hinta nyt 40 000 €

Minimikorotus 5 000 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******6549

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 123628

Katsottu 13949 kertaa

Myydään konepajakäytössä ollut teollisuushalli yhteensä noin 1300 m² oheistiloineen hyvien kulkuyhteyksien varrella Vihannissa. Lähellä risteävät vilkkaasti liikennöidyt kantatie 86 sekä kantatie 88.
Hallissa korkeus lähes 9 m, siltanosturi 6300 kg, jonka nostokorkeus 7 m.
Hallin yhteydessä viimeistelytila noin 192 m², maalaamo noin 128 m² ja kylmä varastokatos noin 300 m² sekä toimistotilat ja sosiaalitilat.
Rakennuksessa kaukolämpö sekä osittainen lattialämmitys sekä maalaamossa öljykäyttöinen lisälämmitin.
Lisäksi hallissa on kiinteä paineilmalinjasto sekä valvontakamerajärjestelmä.

Pihapiirissä myös hiekkapuhallushalli, katos/varastotilaa sekä erillinen remontoitu toimisto/sosiaalitila/majoitusrakennus, jonka pinta-ala noin 280 m².
Erittäin iso piha alue, vuokra-oikeuden pinta-ala on 2,1 hehtaaria.

Tässä hyvä mahdollisuus monenlaiseen toimintaan, sopii erinomaisesti myös esim. kuljetusyrityksen tarpeisiin.

Osoite:: Mäyräntie 11, Vihanti
Tyyppi: Tuotantotila
Huoneistoselitelmä: Teollisuushalli
Asuinpinta-ala: 1300 m²
Kokonaispinta-ala: 1300 m²
Käyttöönottovuosi: 1980
Lämmitys: Kaukolämpö + öljylämmitin
Tontin pinta-ala: 2,1 ha
Tontin omistus: Vuokra
Kaavatilanne: Asemakaava

MYYJÄ PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN HYLÄTÄ TAI HYVÄKSYÄ KORKEIMMAN TEHDYN TARJOUKSEN!!

 

Liitteet

 Liitetiedosto #1
 Liitetiedosto #2
 Liitetiedosto #3
 Liitetiedosto #4
 Liitetiedosto #5
 Liitetiedosto #6

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai [email protected]

Kalevi J. Pelkonen Tmi:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 123628 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »