Myyntikohteet » Petäjämaa Oy:n konkurssipesä myy kiinteistön, PYHÄJOKI, 08.10.2020 » Tarha-Tolonen -niminen maatilakiinteistö

Tarha-Tolonen -niminen maatilakiinteistö


Hinta nyt 3 000 €

Minimikorotus 1 000 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******9036

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 121563

Katsottu 2840 kertaa

Konkurssipesä myy Tarha-Tolonen nimisen maatilakiinteistön Pyhäjoen Yppäristä.

Kiinteistö pitää sisällää kolme hallia, jotka ovat olleet turkistarhakäytössä,
mutta soveltuu muuhunkin käyttöön esimerkiksi konesuojaksi, varastoksi tms.

Kiinteistötunnus: 625-406-26-43
Osoite: Kaivosojantie 33, 86170 Pyhäjoki (Krekunperän Tarha-alue 0, 86170 Yppäri)
Tontin pinta-ala: 1,1040 ha

Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tarjouksen!

 

Liitteet

 Kiinteistörekisteriote
 Lainhuutotodistus
 Raistustodistus
 Kiinteistö ilmakuvassa
 Kiinteistö kartalla

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai timo.karjala@tlkoy.fi

Petäjämaa Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 121563 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »