Myyntikohteet » Konkurssipesä myy metsätilan, OULAINEN, 06.08.2020 » Puute ja Kurjuus -niminen metsätila

Puute ja Kurjuus -niminen metsätila


Hinta nyt 9 000 €

Minimikorotus 500 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******3216

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 119562

Katsottu 7195 kertaa

Mannikarin Turkis Oy:n konkurssipesä myy Oulaisissa sijaitsevan Puute ja Kurjuus -nimisen metsätilan.
Metsätila sijaitsee Oulaisissa Männistöntien varressa.

Kiinteistötunnus: 563-403-1-122
Kokonaispinta-ala: 6,001 ha

Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tehdyn tarjouksen!

 

Liitteet

 Kiinteistörekisteriote
 Lainhuutotodistus
 Rasitustodistus
 Kiinteistö ilmakuvassa
 Kiinteistö lähestymiskartalla

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai timo.karjala@tlkoy.fi

Mannikarin Turkis Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.