Myyntikohteet » Domus Yhtiöt Oy:n konkurssipesä myy yritysosakkeen Alastaro Golfiin, 27.07.2020 » Domus Yhtiöt Oy:n konkurssipesä myy yritysosakkeen Alastaro Golfiin

Domus Yhtiöt Oy:n konkurssipesä myy yritysosakkeen Alastaro Golfiin


Hinta nyt 800 €

Minimikorotus 100 €

Aikaa jäljellä

Huom! Sivu ei päivity automaattisesti. Huutokaupan reaaliaikainen seuranta on käytössä vain tunnistautuneille käyttäjille.

Huutokauppa päättyy 15.8.2020 klo 21:00 tai enintään kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Jos hintavarausta ei ylitetä, huutokauppa jatkuu.

Korkein tarjous käyttäjällä *****4694

< Hintavarausta ei ylitetty

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 119180

Katsottu 2068 kertaa

Yritysosake on velaton B-osake Alastaro Golfiin. Alastaro Golfin osakkaana omistat palan luonnonkaunista harjumaisemaa. Kenttä, 78 hehtaaria, omalla maalla.

B-sarjan yritysosakkeeseen kuuluu kolme siirtokelpoista pelioikeutta.

Osakkeenomistajana Alastaro Golfissa saat lukuisia etuja kuten rangepoletteja 10kpl, ilmaisen kärryvuokran, 20 % alennusta klubiravintolassa ja pro-shopissa sekä SGKY:n kultakortilla seitsemän kierrosta kultakorttikentällä erittäin edullisesti. Katso lisää: https://alastarogolf.fi/

Konkurssipesä päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.

Konkurssipesä pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.

Golfari esittelyvideo Alastarosta, tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=AGUhLiIBQsw&feature=emb_logo


Lisätietoja:
Domus Yhtiöt Oy:n konkurssihallinto
turku@krogerus.com tai puh. 029 0006600
Asianajotoimisto Krogerus Oy, Yliopistonkatu 21, 20100 Turku

 

Lisätiedot

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.