Myyntikohteet » 2. As Oy Porvoon Haikkoonlammentie 3 konkurssipesä, PORVOO, 16.07.2020 » 10. Alus- ja pintakermi Icopal TL2 hitsattava (n. 61 rullaa)

10. Alus- ja pintakermi Icopal TL2 hitsattava (n. 61 rullaa)


Hinta nyt 1 082 €

Minimikorotus 25 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******4457

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 118901

Katsottu 4199 kertaa

Alus- ja pintakermi Icopal TL2 hitsattava (n. 61 rullaa)
- aluskermi Icopal Polar TL2 hitsattava 1x10m (n. 32 rullaa)
- pintakermi Icopal PintaPolar TL2 hitsattava 1x8m (n. 29 rullaa)
- pintakermi Kerabit 5100 T harm 1x8 m (3 rullaa)

 

Lisätiedot

Kohteessa ei ole nostokalustoa eli ostaja vastaa tavaroiden nosto-/lastauskaluston hankinnasta.

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Marko Niskanen p. 020016000

As Oy Porvoon Haikkoonlammentie 3 konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.