Myyntikohteet » 9. Jari Piiroinen Oy:n konkurssipesä, LAHTI, 18.08.2020 » 218. Entinen huoltoasemakiinteistö Nastola

218. Entinen huoltoasemakiinteistö Nastola


Hinta nyt 40 000 €

Minimikorotus 1 000 €

Kohde voidaan sulkea, kun kuluvan päivän aikana ei ole tehty uutta tarjousta.

Korkein tarjous käyttäjällä *******4090

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 118864

Katsottu 14152 kertaa

Esittely perjantaina 23.10.2020 klo 11.00.

Myydään entinen huoltoasemakiinteistö keskeisellä sijainnilla osoitteessa Kausantie 21, Nastola. Kiinteistöllä sijaitsee vuonna 1980 rakennettu yksikerroksinen kahvila, auton huolto ja -pesuhalli. Asfaltoidulle tontille on katuliittymät Kausantieltä ja Elementtitieltä. Kiinteistö on osittain vuokrattu toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella autopesulalle.

Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella, ja polttoainejakelu on asemalla päättynyt viranomaispäätöksellä vuonna 2014. Polttoainemittarit on purettu. Maanalaiset polttoainesäiliöt on tyhjennetty, mutta säiliöitä ei ole poistettu. Säiliöiden hävitys jää ostajan vastuulle. Maaperän puhdistustyöt mittarikentällä on suoritettu vuonna 2002.

Kiinteistö
Kiinteistötunnus: 532-406-33-14
Pinta-ala: 0,3741 ha
Osoite: Kausantie 21, 15560 Nastola
Kaava: Toimitilarakennusten korttelialue KTY (vahvistamatta)
Rakennusoikeus: 1100 krs-m2 (käyttämättä 456 krs-m2)

Rakennus
Kerrosala: 644 krs-m2
Rakennusvuosi: 1980
Rakennusmateriaali: Teräsrunko, Paroc elementti tai vastaava
Lämmitys: Kaukolämpö

Konkurssipesä varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

 

Liitteet

 Pohjakuva
 Julkisivu
 Kiinteistö kartalla
 Kiinteistö ilmakuvassa
 Kiinteistörekisteriote
 Lainhuutotodistus
 Rasitustodistus
 Ympäristölupa
 Maaperäkunnostuksen loppuraportti
 Polttoainejakelun lopetussuunnitelma
 Havaintopistekortti
 Pöytäkirjanote
 KHO päätös
 Muistio määräikaistarkastuksesta

 

Lisätiedot

Esittely perjantaina 23.10.2020 klo 11.00.

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut, Eero Kääntee p. 050 563 1611.
Jari Piiroinen Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 118864 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »