Myyntikohteet » Liiketoimintajärjestely myy kiinteistön, KEMIJÄRVI, 22.05.2020 » Teollisuushalli Särkikankaalla

Teollisuushalli Särkikankaalla


Hinta nyt 5 000 €

Minimikorotus 5 000 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******0985

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 117325

Katsottu 3974 kertaa

Myydään Kemijärven kunnassa Särkikankaalla sijaitseva teollisuushalli. Kemijärven keskustaan matkaa noin 3,7 km.

Osoite: Pöyliöjärventie 5
Kerrosala: noin 2960 m², kahdessa kerroksessa
Tontin pinta-ala: noin 15929 m²
Tontin omistus: vuokra
Lämmitys: kaukolämpö
Rakennusoikeutta jäljellä: 7168 m²
Käytetty rakennusoikeus: 2960 m²

Myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tarjouksen!

 

Liitteet

 Kiinteistörekisteriote
 Kiinteistö ilmakuvassa
 Lainhuutotodistus
 Rasitustodistus
 Kiinteistö kartalla
 Hallin pohjakerros
 Hallin pohjapiirros
 Hallin poikkileikkaus

 

Lisätiedot

HUOM. HUUTOHINTAAN LISÄTÄÄN ARVONLISÄVERO 24%

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai [email protected]

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 117325 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »