Myyntikohteet » Pihailmiö Oy:n konkurssipesä, KAUHAVA, 22.05.2020 » 19. Pihasauna

19. Pihasauna


Hinta nyt 4 100 €

Minimikorotus 200 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******3454

< Hintavarausta ei ylitetty

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 117320

Katsottu 8848 kertaa

Ulkomitat: leveys 4880 mm, syvyys 3160 mm, etukorkeus 3180 mm, takakorkeus 2570 mm

Sisätilat: Pukuhuone; leveys 2540 mm, syvyys 2470 mm, pukuhuoneessa parvi.
Katossa, seinissä ja lattiassa 30 mm Finnfoam -eriste.
Sauna; leveys 1850 mm, syvyys 2470 mm.
Saunassa avattava ikkuna, kiukaan taustalevy ja lattiassa rännirako.
Seinissä ja katossa 30 mm Kingspan -eriste.

Kiuas, vesipata, hormi eivät kuulu huudettavaan kohteeseen.

 

Lisätiedot

Ostaja vastaa myydyksi tulleen omaisuuden lastaamisesta ja kuljettamisesta.

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut AA Mika Mukkala, p. 040 7600 727

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.