Myyntikohteet » Hiked Tmi:n konkurssipesä (yhteisomistus) myy varasto-/hallitilan, LIPERI, 24.04.2020 » Hiked Tmi:n konkurssipesä myy varasto-/hallitilan, LIPERI

Hiked Tmi:n konkurssipesä myy varasto-/hallitilan, LIPERI


Hinta nyt 6 400 €

Minimikorotus 300 €

Aikaa jäljellä

Huom! Sivu ei päivity automaattisesti. Huutokaupan reaaliaikainen seuranta on käytössä vain tunnistautuneille käyttäjille.

Huutokauppa päättyy 30.5.2020 klo 10:34 tai enintään kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Jos hintavarausta ei ylitetä, huutokauppa jatkuu.

Korkein tarjous käyttäjällä *******8248

< Hintavarausta ei ylitetty

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 115690

Katsottu 2706 kertaa

MYYTÄVÄ KOHDE

Kiinteistö Oy Liperin Kynnys osakkeet. Liperin Ylämyllyllä sijaitseva
sähkölämmitteinen 45m2 varasto-/harraste-/hallitila.

Halli on viistokattoinen ja korkeus sisääntulopäädystä 3,05m.
Tilassa on kaksi nosto-ovea( K 2,15m x 2,45m ja wc-tila pienellä
vesipisteellä. Hoitovastike 63e/kk (ei sisällä lämmitystä).
Osoite Nuottilammentie 1 a b 4, 80400 Ylämylly.

Myydään yhteisomistuksen purkamiseksi.
Näyttö erikseen sovittavissa.
Konkurssipesä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.


MYYTÄVÄÄ OMAISUUTTA KOSKEVAT TIEDUSTELUT

Uskottu mies, asianajaja Johanna Lehtinen
Asianajotoimisto Ismo Nurmela Oy
013 2566700 tai johanna.lehtinen@ismonurmela.com.

 

Lisätiedot

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.