Myyntikohteet » 1. Turun Jousivaruste Oy:n konkurssipesä myy verkkokauppaohjelmiston, 15.03.2020 » Floway verkkokauppaohjelmisto ja käyttölisenssi + lisäosat

Floway verkkokauppaohjelmisto ja käyttölisenssi + lisäosat


Hinta nyt 0

Avoin tarjousvaihe

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 113781

Katsottu 2437 kertaa

Flowvy myymäläjärjestelmä ja verkkokauppaohjelmisto vähittäis- ja tukkukauppaan. Ohjelma yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi hallittavaksi kokonaisuudeksi. (liite 2.)

Verkkokauppaohjelmiston lisenssikoknaisuuden hankintahinta on ollut 11.500,00 euroa. (liite 1.)

OSTAJAN MAKSETTAVAKSI JÄÄ SIIRROSTA AIHEUTUVA SIIRTOMAKSU
(Floway siirtää ohjelmiston uudelle omistajalle siirtomaksua vastaan).
Siirtomaksu on 25 prosenttia aikaisemmasta hankintahinnasta.

Flowvyn kotisivulle suoraan tästä linkistä:
https://www.flowvy.com/


 Floway verkkokauppan peruslisenssi ja liitetyt osat
 Verkkohuutokauppa-alusta
 Keskitetty liiketoiminta-alusta

 

Lisätiedot

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii vain verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä, joka on kulloinkin mainittu konkurssipesä tms.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 113781 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »