Myyntikohteet » 2. Palettisport Oy:n konkurssipesä, KYYJÄRVI, 11.05.2018 » Kenkä- ja Urheiluliikeen varasto myydään yhtenä kokonaisuutena.

Kohdenumero 84789

Kenkä- ja Urheiluliikeen varasto myydään yhtenä kokonaisuutena.

Hinta nyt 2 600

Korkein tarjous käyttäjällä *******3710

Katsottu 3538 kertaa, minimikorotus 100

Aikaa jäljellä

Huom! Sivu ei päivity automaattisesti. Huutokaupan reaaliaikainen seuranta on käytössä vain tunnistautuneille käyttäjille.

Huutokauppa päättyy 31.5.2018 klo 18:00 tai viisi minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Kohteen tiedot

HUOM. SIJAINTI- JA NOUTOPAIKKA FORSSA

Palettisport Oy:n konkurssipesä myy Kyyjärvellä kauppakeskus Paletissa sijainneen myymälän loppuunmyynnistä jääneen kenkä- ja urheiluvarustevaraston yhtenä kokonaisuutena. Varaston verotonhankinta arvo on ollut 39600 euroa. Varaston vähittäismyyntiarvo on ollut n. 100.000 euroa.
Varasto koostuu pääosin kengistä ja urheilutekstiileistä, josta kaikki ovat hajakokoja. Sekä myös pieneltä osin urheilutarvikkeista.

Liitteenä inventaarioluettelo


 PalettiSport Oy inventaarioluettelo


Huom. Myyntikohteiden kuvat ovat yleiskuvia. Myytävät tuotteet ovat pakattuna laatikoihin. Vaikka tuotteet on laskettu tarkasti, voi määrissä silti olla pieniä virheitä ja heittoja, eli määrät ovat niin sanotusti suuntaa-antavia. Konkurssipesä ei ole ostajalle vastuussa siitä, jos joitakin tuotteita onkin kerrottua vähemmän tms.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 84789 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »