Myyntikohteet » 4. E. Huikurin konkurssipesä, LAPPEENRANTA (190648-), 01.07.2024 » 01. Kiinteistö Lappeenrannan Kähärilässä.

01. Kiinteistö Lappeenrannan Kähärilässä.


Hinta nyt 510 €

Minimikorotus 100 €

Tarjouskauppa

Korkein tarjous käyttäjällä *******4436

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 189751

Katsottu 4303 kertaa

Tarkemmat tiedot kiinteistöstä on kopioitu pdf-liitteisiin, jotka voi halutessaan tulostaa itse.

Kiinteistön esittely järjestetään heinäkuun loppupuolella.
Tarkempia tietoja esittelystä antaa Jouni Laamanen p. 0500-761 113 tai [email protected]
( lomalla 1.7-21.7. )

Kiinteistöllä on 64m syvä porakaivo, voimassa oleva 25 A sähköliittymä sekä jonkin verran raivaustyötä.
Kiinteistö myydään kuvissa näkyvine irtaimistoineen, joka sisältää mm. maanmuokkaimen, ruohonleikkuri, muovituoleja, uusi saunan kiuas, uusi kamina tuvassa, koriste-esineitä, sammaloitunut tasaperä ruuhi tallin takana ym.

Liitteissä kuvia ajalta jolloin kasvusto pihalla oli pidetty siistinä ja minkälainen alueesta on mahdollisuus saada.
Ympärillä on peltoa, rakennuksen takana hyviä marjapensaita ja alueelle on mahdollista tehdä pieni lampi.

Katso liitteet!!

 

Liitteet

 Khril-1.-pdf.pdf
 Khril-2.-pdf.pdf
 Khril-3.-pdf.pdf
 Khril-4.-pdf.pdf
 Khril-5.-pdf.pdf
 Khril-6.-pdf.pdf
 Khril-7.-pdf.pdf
 Khril-8.-pdf.pdf
 Khril-9.-pdf.pdf

 

Tästä hyvä vapaa-ajan paikka saunomiseen ym. lähellä Lappeenrantaa.

Katso kiinteistön tarkemmat tiedot pdf-liitteistä!

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut. Myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Lainvoima.com toimii palvelun ylläpitäjänä. Lainvoima.com ei ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä tai välittäjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 189751 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.