Myyntikohteet » Kris-Itä-Suomi ry:n konkurssipesä myy liikehuoneiston Liperistä , 27.06.2024 » Liikehuoneisto Liperistä

Liikehuoneisto Liperistä


Hinta nyt 10 €

Minimikorotus 250 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 25.7.2024 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 189572

Katsottu 1534 kertaa

Kris Itä-Suomi ry:n konkurssipesä myy sille kuuluvat Kiinteistö Oy Liperin Liikekulma- nimisen asunto- osakeyhtiön osakkeet numerot 562-2164 eli 1603 osaketta, jotka oikeuttavat osoitteessa Keskustie 15, 83100 sijaitsevan 27.4.2012 päivätyn isännöitsijätodistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukaan 180 m2 :n suuruisen asuin/liikehuoneiston as. 12 hallintaan. Liiketila myydään irtaimistoineen. Tila on kohtalaisessa kunnossa, joskin siivouksen ja korjailun tarpeessa. Liiketilan osakkeisiin kohdistuu vastikevelkaa, josta ostajan ei tarvitse alustavien tietojen mukaan vastata. Asiasta on kuitenkin erikseen sovittava taloyhtiön kanssa. Mikäli ostajalle tulee velvoite sitoutua vastikkeiden maksuun, ostajalla on oikeus perua kauppa

Liikehuoneiston irtaimistoon kuuluu mm;
-rakennus/remontointitarvikkeita
-4 kpl eri kokoisia jääkaappeja. Osa avoversioita
-yleisiä keittiötarvikkeita (catering- ja ruokailuvälineistöä, tiskikone ja hella ym.)
-siivousvälineistöä
- 2 sohvaa ja 3 pöytää sekä tuolistoa
- yleisiä toimistotarvikkeita

 

Tarkemmat tiedustelut kohteesta ja näytöstä sopiminen:
Asianajotoimisto Lakipalvelu Petri Sallinen Oy
010 548 8100
[email protected]

Myyjä sitoutuu hyväksymään korkeimman tehdyn tarjouksen. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta.

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut. Myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Lainvoima.com toimii palvelun ylläpitäjänä. Lainvoima.com ei ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä tai välittäjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 189572 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.