Myyntikohteet » Fuelk 3000 L polttoainesäiliö. Kirkkonummi, 18.06.2024 » Fuelk 3000 L polttoainesäiliö. Kirkkonummi

Fuelk 3000 L polttoainesäiliö. Kirkkonummi


Hinta nyt 2 225 €

Minimikorotus 75 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 28.7.2024 klo 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******9128

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Rahoitusyhtiön kohde, myynti vain yritysasiakkaille. Rahoitusyhtiö hyväksyy tai hylkää korkeimman tehdyn tarjouksen kahden (2) vuorokauden aikana. Jos tarjousta ei hyväksytä, kohteen myyntiaikaa jatketaan, eivätkä tätä aikaisemmin tehdyt tarjoukset ole sitovia.

Kohdenumero 189232

Katsottu 652 kertaa

Fuelk 3000 L polttoainesäiliö

- 2022
- Pumpulla

Huuto hintaan lisätään alv 24 %
Hintaan lisätään noutomaksu 100 e

Tavarat on noudettava 6 arkipäivän sisään huudon hyväksymisestä. Muuten ostajalle seuraa varastointi kuluja 5 e/pvä.
Olemme avoinna arkisin klo 9-16. Teollisuustie 8, 02880 Kirkkonummi.
Heinäkuussa olemme auki vain perjantaisin.

Tiedustelut kohteesta
Kinnunen 041 5165698

 

 

Myyntiehdot

RAHOITUSYHTIÖT MYYVÄT PALAUTUNUTTA OMAISUUTTA VAIN YRITYKSILLE

Siten rahoitusyhtiön verkkohuutokauppaan voivat osallistua vain ne yritykset ja yhteisöt, jotka harjoittavat liiketoimintaa, myös kevytyrittäjät. Rahoitusyhtiön verkkohuutokauppaan eivät voi osallistua yksityisasiakkaat tai kotitaloudet.

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa, että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

TÄRKEÄÄ

MYYNTIKOHTEEN NOUTO JA SANKTIO

Ostajan kauppahintaan lisätään noutomaksu 25 euroa (sis. alv) noutopalvelun ylläpitokuluina. Myydyksi tullut omaisuus on noudettava rahoitusyhtiön noutovarastosta viiden arkipäivän kuluessa siitä, kun ostaja on saanut tiedon tekemänsä tarjouksen hyväksymisestä. Tämän yli menevältä ajalta ostaja on velvollinen maksamaan varastoinnista syntyviä kustannuksia 5 euroa/pv.

KAUPPAHINNAN MAKSU JA SANKTIO

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10 % kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

TIETOSUOJA

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 189232 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.