Myyntikohteet » Ylöjärven kaupunki - JULKISEN SEKTORIN HUUTOKAUPPA, 07.06.2024 » 1. Kaivurikuormaajan Lännen 8600 vm. 2016 ohjaamon katto (käyttämätön)

1. Kaivurikuormaajan Lännen 8600 vm. 2016 ohjaamon katto (käyttämätön)


Hinta nyt 10 €

Minimikorotus 20 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 12.8.2024 klo 07:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 187977

Katsottu 4919 kertaa

 

Lisätietoja arkisin 9 – 18.6 ja 22.7 ->
Ilkka Joukio p. 0503049517

 

Myyntiehdot

JULKISEN SEKTORIN ORGANISAATIOT MYYVÄT KÄYTÖSTÄ POISTETTUA TAI TARPEETONTA OMAISUUTTA YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE KULUTTAJILLE

Siten julkisen sektorin verkkohuutokauppaan voivat osallistua kaikki yritykset ja yhteisöt, yksityisasiakkaat tai kotitaloudet. Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa, että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

Myytävä materiaali on sellaisessa teknisessä kunnossa kuin se myyntihetkellä on. Minkäänlaista takuuta ei myyjän toimesta anneta, eikä myyjä vasta materiaalissa ilmenevistä vaurioista jotka johtuvat aiemmasta varastoinnista, käsittelystä, käytöstä, suunnittelu- tms. virheistä, eikä kulumisesta, tehdyistä muutoksista tai korjauksista. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

TIETOSUOJA

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 187977 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.