Myyntikohteet » Ilorinkeri Oy:n konkurssipesä myy SEO Huoltoaseman osoitteessa Paavontie 2, Hammaslahti (2587676-2), 07.05.2024 » SEO Huoltoaseman osoitteessa Paavontie 2, Hammaslahti

SEO Huoltoaseman osoitteessa Paavontie 2, Hammaslahti


Hinta nyt 2 500 €

Minimikorotus 250 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 31.5.2024 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******4716

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 185238

Katsottu 1997 kertaa

SEO Huoltoaseman osoitteessa Paavontie 2, Hammaslahti
-Tontti vuokratontti ( omistaa Joensuun kaupunki vuokra-aika päättyy 30.4.2037) ( kiinteistö n;ro 167-409-128-0)
-Kiinteistö koko n.280 m2 (tarkennetaan vielä)
-Tontin Vuokra 750€ -vuosi.
-Kiinteistövero 1727,16€ -vuosi.
-Kaukolämpö
-PKs Sähköliittymä
-Kaupungin Vesi ja Viemäriliittymät
-Omat säiliöt ja mittarit ( voi laittaa vaikka kylmäaseman )
-Säiliöt tarkistettu 21.01.2024
-Baarin ja keittiön kalusteet kuuluvat kauppaan.

 

Tiedustelut Erkki Tahvanainen 0445150946 tai [email protected]
Konkurssipesä varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen.

Näyttö sopimuksen mukaan

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut. Myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Lainvoima.com toimii palvelun ylläpitäjänä. Lainvoima.com ei ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä tai välittäjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 185238 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.