Myyntikohteet » Ulosottolaitos, Joensuun toimipaikka, Julkinen ulosmitatun omaisuuden huutokauppa, 23.11.2022 » SUZUKI VZR 1800 INTRUDER

SUZUKI VZR 1800 INTRUDER


Hinta nyt 3 200 €

Minimikorotus 100 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 14.12.2022 klo 13:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******3953

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 152194

Katsottu 6544 kertaa

Ajoneuvoluokka: L3e / Moottoripyörä
Merkki ja malli: Suzuki VZR 1800 Intruder
Käyttöönottopäivä: 8.5.2007
Iskutilavuus: 1783cm3
Suurin nettoteho: 92 kw
Omamassa: 345 kg
Tieliikenteessä suurin sallittu kokonaismassa: 565 kg
Käyttövoima: bensiini

Lisätiedot:
Mittarilukema: 147319km. Mittarilukeman paikkansa pitävyyttä ei ole varmistettu ulosottoviranmaisen toimesta.
Huoltokirja: Ei ole, viimeisin huolto 7.5.2020 on työmääräin/varaosaluettelo.
Ajoneuvon käyttäjän/omistajan käsikirja: Ei ole.
Avaimet: 2 kpl
Ajoneuvon teknistä kuntoa ei ole selvitetty ulosottomiehen toimesta. Ajoneuvon omistajan antaman ilmoituksen mukaan ajoneuvo huollettu ja ajokuntoinen, akku on huono. Viimeisin huolto 7.5.2020 (moottoriöljy, suodatin ja kytkimen korjaus sekä 23.5.2020 omistajalle toimitettu pakoputkisto servo eliminaattori jonka vaihtanut itse. Ajettu viimeksi kesällä 2021.

Ajoneuvo myydään siinä kunnossa ja varusteilla kuin se myyntihetkellä on, sillä ei ole takuuta, eikä kaupalla ole purkuoikeutta, myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tehdyn tarjouksen.

MYYNTIEHDOT
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimeksiannosta yksityisen toimittamalla julkisella nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Myyntikohde myydään sellaisessa teknisessä kunnossa ja niillä varusteilla, kuin se ilmoitushetkellä on ja sillä ei ole takuuta eikä palautusoikeutta.
Tarjousten esittämistapa:
Kohde myydään nostotarjouksin www.lainvoima.com -internetsivustolla
järjestettävässä nettihuutokaupassa yllä ilmoitettuna ajankohtana. Tarjoukset ovat esitettävä ennen ilmoitetun määräajan päättymistä tai viimeistään kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.
Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymisen.
Ulosottovirasto ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottolaitos pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous.

Maksuehdot ja kauppahinnan maksun laiminlyönti:
Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tilisiirtona tarjoamansa kauppahinnan Ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Ostajan on heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava koko kauppasumma tilisiirtona Ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Korkeimman ostotarjouksen tehneelle ilmoitetaan huutokaupan päättymisen jälkeen, hyväksytäänkö tai hylätäänkö tehty korkein tarjous myytävän kohteen kauppahinnaksi. Ulosottolaitos toimittaa ostajalle tarkemmat maksutiedot tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

HUOM: Lunastamattomista huudoista peritään ulosottokaaren mukaisesti ilmoitus- yms. kulut.
(Jollei huutaja maksa kauppahintaa maksuaikana, toimitetaan uusi huutokauppa. Huutajan on korvattava erotus, jos korkein tarjous jää uudessa huutokaupassa alemmaksi kuin edellisessä huutokaupassa tehty korkein tarjous siihen lisättynä maksuajan korko ja viivästyskorko. Jos tarjous nousee tätä korkeammaksi, huutajalla ei ole oikeutta ylijäämään. Huutajan on korvattava kulut myös jälkimmäisestä huutokaupasta, jollei niitä saada ylijäämästä.)
Kauppakirja: Myyntikohteen kauppakirjan antaa ulosottolaitos.
Muutoksenhaku:
Ulosottovalitus huutokauppaan liittyvästä, myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa huutokaupasta lukien. Valitusosoitus liitetään ulosottomiehen tekemään myyntipäätökseen.

Tiedustelut: Veli Turunen 0400 891 211 tai sähköposti: [email protected]

Näyttö: 7.12.2022 klo 13.00-13.30 / ilmoitettava etukäteen p. 0400 891 211

Myyntikohteen nouto:
Mikäli huutokaupassa saatava korkein ostotarjous hyväksytään, ostajan tulee noutaa myytävä omaisuus seitsemänpäivän kuluessa (arkena virka-aikaan) Ulosottolaitoksen tekemän myyntipäätöksen jälkeen. Ostaja vastaa noudosta mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

 

Liitteet

 Yleiset-huutokauppaehdot.pdf

 

 

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 152194 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.