Myyntikohteet » 2. Welapro Oy:n konkurssipesä, OULU, 18.10.2021 » 17. Weela kuntoilulaitteen tuotepatentti

17. Weela kuntoilulaitteen tuotepatentti


Hinta nyt 2 000 €

Minimikorotus 30 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******0533

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 136689

Katsottu 6735 kertaa

Laitetta on markkinoitu seuraavalla mainoslauseella:
”Weela-kuntoilulaitteen avulla kotitreeni sujuu tehokkaasti ja turvallisesti. Se on kehitetty jokaisen kotikuntoilijan tarpeeseen, ja sen avulla treenaat koko kehoasi monipuolisesti, yli 100 eri liikkeellä, vastusvoima on 1-50 kg. Weela on kannettava ja painaa vain noin 15 kg, ja laitteen voi kätevästi nostaa pois tieltä treenin jälkeen”.
Huom. Mainitut ominaisuudet ovat kopioitu laitteen valmistajan mainoksesta, eikä konkurssipesä siten voi taata sitä että laite on sen mukainen

Laitteen esittelyvideo ja tausta, suoraan tästä linkistä:
https://blogi.eoppimispalvelut.fi/hyvinvointiteknologia2018/2018/06/29/weela-kuntolaite

 

Liitteet

 Welapro-Weela-kuntoilulaitetuotepatentti.pdf
 Welapro-Weela-kuntoilulaitetuotepatenttiin-kuuluvat-tavarat.pdf

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai [email protected]

Welapro Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 136689 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »