Myyntikohteet » 10. Etelä-Karjalan Pelastuslaitos - JULKISEN SEKTORIN HUUTOKAUPPA, 01.10.2021 » 01. Henkilöauto Volkswagen

01. Henkilöauto Volkswagen


Hinta nyt 2 000 €

Minimikorotus 100 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 24.10.2021 klo 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Jos hintavarausta ei ylitetä, huutokauppa jatkuu.

Korkein tarjous käyttäjällä *******3090

> Hintavaraus ylitetty

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 135975

Katsottu 3995 kertaa

Rek: HZN-672

Merkki: Volkswagen
Malli: LT 28
Ajoneuvoluokka: M1/Henkilöauto
Ajoneuvoryhmä: Pelastusauto
Valm.no: WV1ZZZ2DZWH007060
Ajoneuvon tila: Rekisterissä
Ajoneuvon käyttö: Yksityinen
Ovien lukumäärä:
Istumapaikkoja: 9
Polttoaine: Dieselöljy
Iskutilavuus (cm3): 2460
Teho (kW): 55
Ajoneuvon omamassa: 2200 kg
Ajoneuvon kokonaismassa: 2800 kg
Ajoneuvon leveys: 1930 mm
Vaihteisto: Manuaali
Käyttöönotto: 16.09.1997
Katsastettu: 06.09.2021
Seur. Katsastus: 06.09.2021 – 22.09.2022


- Mittarilukema 239 104 km
- kahdet renkaat
- vetokoukku
- siisti sisusta
- suoraan käytöstä poistettu
- hälytyslaitteet poistetaan
- ostettu aikoinaan E-K P:lle käytettynä
- rek. otteen mukaan tuotu käytettynä Saksasta
- myyntihinta sisältää arvolisäveron 24%

 

Lisätiedot

Käytöstä poistettavan kaluston myynti 2021


Etelä-Karjalan Pelastuslaitos pyytää ostotarjouksia käytöstä poistettavasta kalustosta.

Myytävänä olevaan kalustoon voi tutustua osoitteessa Armilankatu 35, Lappeenranta. Tiedustelut sähköpostiin [email protected]

Kauppaehdot:

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Myyntikohteesta tehdään myyntipäätös. Omistusoikeus siirtyy ostajalle päätöksen saatua lainvoiman ja tavara luovutetaan ostajalle ostajan esitettyä tositteen maksusta. Poistettava kalusto myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kun ne myyntihetkellä ovat, eikä niillä ole takuuta.

Poistettavan kaluston ajoneuvojen, veneiden tai irtaimiston tavarat eivät välttämättä enää täytä mitään nykyisiä katsastus- tai työturvallisuusmääräyksiä tms. normeja, eikä myyjä vastaa niiden käytöstä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista tai muusta velvoitteesta.

Huutokauppakohteiden myyntihinnat sisältää tai ei sisällä arvonlisäveron, alv. verolain mukaisesti/ ennen
vm .1.6.1994 ei ole alv verolain piirissä.

Uuden omistajan on noudettava ostamansa ajoneuvo tai muu tavara max. 2 viikon sisällä siitä, kun hän on saanut ilmoituksen sähköpostiin tai puhelimella.
Ajoneuvoista, perävaunuista ja veneistä on tehtävä omistajanmuutosilmoitus Trafi-com palveluun välittömästi.


Etelä-Karjalan Pelastuslaitos

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 135975 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »