Myyntikohteet » 1. Vakotek Finland Oy:n konkurssipesä, HELSINKI, 06.07.2021 » 01. Noxon DC35LM dekantterilinko

01. Noxon DC35LM dekantterilinko


Hinta nyt 0 €

Minimikorotus 50 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 15.8.2021 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 132756

Katsottu 2582 kertaa

Lingot ovat Noxonin (valmistaja) täyssähköisiä DC35LM dekantterilinkoja. Lingoissa on käytetty Noxonin patentoitua lamellirakennetta, joka toimii kevyen kiintoaineen erotuksessa.

Veden erotustapa: Vastavirta, 2-vaihe
Lietevaihtelevuus riippuen lietelaadusta: 2-8%TS
Kuivaustulos, riippuen lietelaadusta: 15-35%TS

Roottorin kierroslukualue: 1800-2600 kierrosta minuutissa
Lietteen g-voima-alue roottorissa: 1000-2000 g-voima
Roottorin tilavuus: 317 litraa
Selkeytyspinta: 2,2 m2

Roottorin, rummun sisäinen läpimitta: 531mm
Ruuvin erokierroslukualue: 1-10 kierrosta minuutissa, oloaika 2-15min
Materiaali, roottori eli rumpu ja ruuvi: Kulutusteräs 2142 Super M
Kulutussuojaus, ruuvi: Wolframkarbid x2

Käyttömoottori rumpu: ABB IE2 55kW 380-420V
Käyttömoottori ruuvi: ABB IE2 22kW 380-420V
Taajuusmuuttaja valmistaja rumpu, ruuvi: VACON NXP-sarja.

 

Lisätiedot

Konkurssipesä päättää korkeimpien tarjouksien hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen sekä pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa. Konkurssipesä ei vakuuta lingoista kuvattujen tietojen oikeellisuutta, vaan kehottaa ostajaa tekemään kustannuksellaan tarvittavat selvitykset ja perehtymään kaupan kohteeseen haluamassaan laajuudessa.

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 132756 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »