Myyntikohteet » 7. Oy Mikrolog Ltd:n konkurssipesä, VIHTI (kohteet 190-220), 22.06.2021 » 190. Tietokoneet kaksi lavallista

190. Tietokoneet kaksi lavallista


Hinta nyt 60 €

Minimikorotus 10 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******7783

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 131829

Katsottu 5038 kertaa

Eri merkkisiä asiakaspalautus tietokoneita, osia puuttuu, viallisia. Yhteensä kaksi kuormalavallista.

 

Lisätiedot

Pienet huutokohteet voidaan toimittaa ostajalle Matkahuollolla vastaanottajan maksaessa rahdin.

Katso myös aikaisemmin julkaistut sunnuntaina 27.6.2021 klo 20.00 alkaen sulkeutuvat Mikrolog Oy:n konkurssipesän huutokaupat.
03.06.2021 Tietokoneet, projektorit, tabletit, emolevyt, kovalevyt Linkki: https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=10622
14.06.2021 RAM-muistit, prosessorit, emolevyt, grafiikkakortit Linkki: https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=10647
14.06.2021 Tietokoneosat, kiintolevyt, RAM-muistit, jäähdyttimet Linkki: https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=10657

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut, Eero Kääntee p. 050 563 1611.
Mikrolog Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 131829 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »