Myyntikohteet » Kalevi J. Pelkonen Tmi:n konkurssipesä myy kiinteistön, VIHANTI , 10.06.2021 » 01. Kone-/varastohalli, talli ja varastokatos Vihannissa

01. Kone-/varastohalli, talli ja varastokatos Vihannissa


Hinta nyt 11 000 €

Minimikorotus 3 000 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******2043

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 131576

Katsottu 3365 kertaa

Myydään kone-/varastohalli 220m², talli 35m² ja teräsrunkoinen varastokatos VIhannista Raahentien varrelta.
Kone-/varastohallissa on betonilattia sekä isot taiteovet, joten se on läpiajettava.
Vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2043 asti, lisäksi se on maksettu kokoajalta valmiiksi.

Osoite: Raahentie 381, Vihanti (Raahe)
Pinta-alas: 220m² + 35m²

Kiinteistötunnus: 926-403-2-72-L1
Tontin pinta-ala: 1 ha

Lämmitystapa: ei kiinteää lämmityslaitetta
Hallissa ei ole omaa sähköliittymää, ostaja joutuu hannkimaan oman liittymän (pieni sähkökeskus löytyy)

MYYJÄ PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN HYLÄTÄ TAI HYVÄKSYÄ KORKEIMMAN TEHDYN TARJOUKSEN!!

 

Liitteet

 926-403-2-72-L1-Rakennuksen-tiedot.pdf
 926-403-2-72-L1-Rasitustodistus.pdf
 926-403-2-72-L1-maaraala-kartta.pdf
 926-403-2-72-L1-vuokraoikeustodistus.pdf
 926-403-2-72-L1-vuokrasopimus.pdf

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai [email protected]

Kalevi J. Pelkonen Tmi:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 131576 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »