Myyntikohteet » 43. Hollola Works Oy:n konkurssipesä, HOLLOLA (kohteet 1063, 1063A), 21.04.2021 » 1063. Hiekkapuhallushalli

1063. Hiekkapuhallushalli


Hinta nyt 2 000 €

Minimikorotus 500 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******8527

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 129731

Katsottu 6848 kertaa

Hiekkapuhallushalli kierrättävällä metallijauhe puhalluslaitteistolla.

1. Halli
Eristetty peltivuorattu halli teräsrungolla. Runko pulttiliitoksilla, seinä- ja kattopellit kiinnitetty peltiruuveilla. Lattialla metallilevyt, reunoilla ritilät. Seinissä kumisuojat. Katossa monimetallivalaisimet. Sähkökäyttöinen iso nosto-ovi suojalla. Hallissa sähkölämmitys lämmön talteenotolla.
Hallin pituus: noin 20 m
Leveys: noin 10 m
Sänkökäyttöinen nosto-ovi: noin 720 x 460 cm

2. Metallijauhepuhalluslaitteisto
Täydellinen kierrättävä metallijauhepuhalluslaitteisto
Mahikor Galvanoimis puhalluskello
Clemlast puhallussuutiin pitkällä letkulla
Astro hiekkapuhalluskypärä, tarvikekaappi
Sykloni
Danfoss taajuusmuuttaja
Siilot
Suodatuslaitteisto

3. Muu irtain
Korkea porrastaso
Pukit, eri kokoja
Hiekkapuhalluspöytä
Porrastaso
Työvalaisin

 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut, Eero Kääntee p. 050 563 1611.
Hollola Works Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 129731 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »