Myyntikohteet » 2. Miriensis Oy:n konkurssipesä myy tontit LAPPEENRANTA, 07.04.2021 » 04. Kiinteistö 405-563-11-103

04. Kiinteistö 405-563-11-103


Hinta nyt 0 €

Minimikorotus 500 €

Avoin tarjousvaihe

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 129322

Katsottu 1247 kertaa

Myydään lomahuoneistojen rakennustontti Lappeenrannan Rauhassa Saimaa Gardens alueelta. Tontille on rakennettu talon perustukset, muuten tontti on tyhjä. Tontti on tasainen ja helposti rakennettavissa. Kiinteistön myy Mirensis Oy:n konkurssipesän omistama Kiinteistö Oy Kiurunkaari.

Katuosoite: Kiurunkiventie, 55320 Lappeenranta
Kiinteistötunnus: 405-563-11-103
Pinta-ala: 1.407 m2
Kaavamerkintä: RM-1, matkailua palvelevien rakennusten korttelialue
Rakennusoikeus: 492 k-m2 (e=0,35), suurin sallittu kerrosluku II

Saimaa Gardens alueella sijaitsee kylpyläkeskus, hotelli, ravintoloita, uimaranta, jääareena, seikkailupuisto, golfkenttä, kauppakeskus jne. Etäisyys Imatran keskustaan on noin 7 km ja Lappeenrannan keskustaan noin 35 km.

 

Lisätiedot

Kiinteistöön voi tutustua omatoimisesti.

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut, Eero Kääntee p. 050 563 1611.
Miriensis Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 129322 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »