Myyntikohteet » Vstore.fi Oy:n konkurssipesä myy yhdessä kaksi liikehuoneistoa Valkeakoskella, 09.04.2021 » Vstore.fi Parts Oy:n konkurssipesä myy yhdessä kaksi katutason liikehuoneistoa (pinta-alat 115m² + 45m²)

Vstore.fi Parts Oy:n konkurssipesä myy yhdessä kaksi katutason liikehuoneistoa (pinta-alat 115m² + 45m²)


Hinta nyt 0 €

Minimikorotus 200 €

Avoin tarjousvaihe

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 129082

Katsottu 1074 kertaa

MYYTÄVÄ KOHDE
HUONEISTO 1. Valkekoskella, osoitteessa Lempääläntie 39, sijaitseva Kenraalinranta -nimisen
asunto-osakeyhtiön osakkeet 0065885-0067126, jotka oikeuttavat hallitsemaan yhtiön huoneistoa,
jonka pinta-ala on 115m².

Liikehuoneiston sisäänkäynti on julkisivun puolelta, ja siinä on toiminut Vstore.fi Parts Oy:n tietokonemyymälä.

HUONEISTO 2. Valkekoskella, osoitteessa Lempääläntie 39, sijaitseva Kenraalinranta -nimisen
asunto-osakeyhtiön osakkeet 64257-64642, jotka oikeuttavat hallitsemaan yhtiön huoneistoa,
jonka pinta-ala on 45m².

Liikehuoneistoon on sisäänkäynti talon pohjoispuolelta, ja se on ollut Vstore.fi Parts Oy:n tietokonemyymälän
korjaus- ja varastotilana.

HUOM. KONKURSSIPESÄ VARAA OIKEUDEN MYYDÄ LIIKEHUONEISTOJEN OSAKKEET ERIKSEEN, MIKÄLI NIISTÄ TEHDYT KORKEIMMAT TARJOUKSET YLITTÄVÄT TEHDYN KOKONAISTARJOUKSEN.

SAMOIN KONKURSSIPESÄ VARAA OIKEUDEN HYVÄKSYÄ TAI HYLÄTÄ KAIKKI OSAKKEISTA TEHDYT KOKONAIS- JA ERILLISTARJOUKSET

Suora linkki osakkeiden erillismyyntiin
klikkaa tästä https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=10469

LISÄTIETOJA
Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy
Aleksis Kiven katu 11 C, 33100 Tampere
Puhelin: 010 3466 640
Sähköposti: [email protected] 

Liitteet

 Isannoitsijantodistus-115.pdf
 Isannoitsijantodistus-45.pdf
 Yhtiokokouspoytakirja.pdf

 

Lisätiedot

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 129082 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »