Myyntikohteet » Kanerva Toimitilat Oy:n konkurssipesä myy kiinteistön, KARVIA, 18.02.2021 » Konkurssipesä myy tehdas/hallikiinteistön 7462 m² Karviassa

Konkurssipesä myy tehdas/hallikiinteistön 7462 m² Karviassa


Hinta nyt 40 000 €

Minimikorotus 2 000 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******0388

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 127379

Katsottu 9131 kertaa

Kanerva Toimitilat Oy:n konkurssipesä myy Karviassa, osoitteessa Alkkiantie 350,
sijaitsevan Kanerva Toimitilat Oy:n ovi- ja ikkunatehtaana toimineen kiinteistön.

MYYTÄVÄ OMAISUUS
Entinen ovi- ja ikkunatehdaskiinteistö Karviassa, kokonaisuus 7462 m², josta
tuotantohallin osuus 4760 m² (korkeus 3,5 - 4,2 m) ja toimistotilaa noin 1092 m²,
lisäksi varastohalleja ja kuivaamo n. 1610 m².

Lämmitys omalla lämpökeskuksella kutterilla.

Rakennusvuosi 1978, hyväkuntoinen.
Oma tontti noin 3,4 ha, osaksi asfaltoitu piha.

Tavoitehinta on 450.000 euroa, mutta myös alemmat tarjouset huomioidaan

Osoite: Karvia, Alkkiantie 350.
Seinäjoelle n. 80 km, Poriin n. 100 km ja Tampereelle n. 120 km 

Lisätiedot

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut asianajaja
Jari Kattelus p. 050-5412 734, [email protected]

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 127379 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »