Myyntikohteet » Siklatilat Oy:n konkurssipesä myy liikehuoneiston osakkeet, TORNIO, 06.02.2024 » Liikehuoneisto Torniossa, osoitteessa Saarenpäänkatu 12 B, 95400 Tornio

Liikehuoneisto Torniossa, osoitteessa Saarenpäänkatu 12 B, 95400 Tornio


Hinta nyt 10 €

Minimikorotus 250 €

Tarjouskauppa

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 177333

Katsottu 2724 kertaa

Siklatilat Oy:n konkurssipesä myy Asunto Oy Tornion Saarentähti II osakkeet nro 1-419, jotka oikeuttavat liikehuoneiston B1-B6 hallintaan.

Myytävä liikehuoneisto on suurehko liiketila, jossa on iso myymäläosa sekä sosiaali- ja toimistotilat. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 419 m2, ei tarkistusmitattu. Liikehuoneisto on katutasossa. Liikehuoneistoon kohdistuu rakennusaikaista lainaa yhteensä 62 833,49 euroa (30.9.2023).

Yhtiöjärjestyksen mukaan osakehuoneiston 1B1-1B6 osakkeenomistajalla on oikeus muuttaa liikehuoneisto tai osa siitä asunnoiksi, toimisto-, vastaanotto- ja hoitotiloiksi.

Asunto Oy Tornion Saarentähti II -yhtiö on valmistunut vuonna 2012 ja yhtiössä on 18 asuinhuoneistoa, yksi liikehuoneisto ja 19 autopaikkaa. Yhtiö sijaitsee Tornion keskustan lähettyvillä. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla, Asunto Oy:t Tornion Saarentähti I ja II omistavat puoleksi tontin jonka kokonaispinta-ala on 2930m2. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiö on siirtynyt sähköiseen osakehuoneistorekisteriin.

HUOM!
Ostajan tulee huomioida, että liikehuoneistoon kohdistuu vastikevelkaa yhteensä 35 807,31 euroa (isännöitsijäntodistus 10.10.2023). Ostaja sitoutuu kaupan yhteydessä ottamaan vastattavakseen myytävän osakehuoneiston maksamattomat vastikkeet. Vastikevelat lisätään kauppahinnan päälle.

 

Liitteet

 Isnnitsijntodistus-10.10.2023-Asunto-Oy-Tornion-Saarenthti-II.pdf
 Pohjakuva-liikehuoneisto-B1-B6.pdf

 

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat
ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava
kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon
sellaisenaan.

Kaupassa käytetään myyjän laatimaa kauppakirjaa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa erikseen. Ostaja maksaa kauppahinnan myyjän ilmoittamalle pankkitilille kaupantekotilaisuudessa. Ostaja saa kohteen omistusoikeuden kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen.

Ostaja vastaa mahdollisesta varainsiirtoverosta.

Asiaa koskevat tiedustelut: Katariina Blom, 050 476 6975, [email protected] tai kohteen isännöitsijä OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Pekkala Mari 040 653 0962, [email protected]

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut. Myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Lainvoima.com toimii palvelun ylläpitäjänä. Lainvoima.com ei ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä tai välittäjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 177333 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.